Even voorstellen

Ik ben Jolanda Bruinsma en woonachtig in Diemen Noord waar ik ook mijn praktijk heb. Zo rond mijn vijftigste levensjaar ben ik eens gaan nadenken wat ik de rest van mijn werkzame leven zou willen doen. Zo ontdekte ik onder andere hoe fijn ik het vind om massages te geven. Ik krijg er echt energie van.
In september 2009 ben ik gestart met mijn eerste massage opleiding. Daarna heb ik nog vele andere massage / pedicure opleidingen en cursussen gevolgd.
In 2013 heb besloten mijn baan bij ING, na 28 jaar, vaarwel te zeggen. Daarna ben ik mijn pedicure en massagepraktijk gestart. Ik heb er totaal geen spijt van dat ik van ‘hoofd’werkzaamheden bij ING ben overgestapt naar ‘hand’werkzaamheden in mijn eigen praktijk.

 
De praktijk

De praktijk is bij mij aan huis in een daarvoor speciaal ingerichte kamer gelegen op de 1e verdieping. Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar mijn praktijk te komen, kan ik eventueel ook bij u thuis komen. De naam Zachte hand komt door mijn zachte handen en doordat ik met zachte hand werk. Ik heb ervoor gekozen om meer dan voldoende tijd in te plannen voor mijn klanten. Ik heb dus voor en na uw behandeling altijd voldoende tijd ingepland voordat een volgende klant komt. In deze gehaaste tijd hoeft u zich dus nooit te haasten, omdat er al weer een volgende klant te wachten staat. Dit merkt u ook in mijn behandelingen. Ik heb echt aandacht voor u, doe alles op een voor u rustige en prettige manier.

 

 
Diploma’s / certificaten

Ik heb diverse opleidingen gevolgd waardoor ik u een groot scala aan massages en behandelingen kan geven.
2018 – Medical taping

2017 – Cupping massage en Manuele lymfe drainage

2016 – Pedicure ProVoet

2016 – Sportmassage – diploma (NESPG) bij Leffelaar

2013 – Stoelmassage (Touch Pro) bij Leffelaar

2011 – Voetreflexzonemassage – diploma (NESPG) bij Leffelaar

2010 – Massage (incl. meridianenleer) – diploma (NESPG) bij Leffelaar

EHBO – diploma: Oranje Kruis Vereniging

Reanimatie – diploma: Oranje Kruis Vereniging

De eisen die deze brancheorganisaties aan hun leden stellen waarborgen een hoog niveau van kennis en vaardigheden.

Top